GJESTEBOKA
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Hvis du er interessert i malekurs eller har noe annet "på hjertet" så skriv noen ord her, eller ta kontakt på andre måter. Det vil glede meg mye hvis du skriver en hilsen.
Skrevet av Ingvild Jansen, 2. feb, 2022
Hei Hans. Satt å tenkte på når jeg gikk på malekurs i Tromsø som ganske ung jente (17 år) i 1991 eller 92. Husker deg som en veldig hyggelig og god lærer. Malegleden har jeg fortsatt, og har veldig lyst å få tid til å male mer. Håper alt er vel med deg! Med vennlig hilsen Ingvild


E-post:
Skrevet av Tor Einar mathisen , 20. okt, 2019
Hei Hans, veit ikke om du husker dette? Du malte dette til Tor Løvli. Jeg kjøpte det av Tors datter, og gav det i gave til mine foreldre. Meget flott bilde.


E-post:
Hjemmeside: Meistervik
Skrevet av Gunnlaug Bjerkli, 18. jan, 2019
Hei, Hans. Jeg vet ikke om du leser dette, og siste brev r fra 2017. Men du skal vit at malekursene dine savnes. Her er ingen tilbud som erstatter dine kurs. Jeg ønsker deg og Anne Grete alt godt og takker for lærdom og hyggelige timer i ditt atelier på Gran Canaria( Arguineguin). Hilsen Gunnlaug Bjerkli .


E-post:
Skrevet av Dagfrid Buland, 23. des, 2017
Hei Hans. Takk for sist,savner maledagene hos deg.Jeg ønsker deg og Anne Grethe God jul og godt nytt år.Hilser også fra Ola


Skrevet av Gunnlaug (fra Hammerfest), 8. nov, 2017
Hei, Hans. Du har virkelig en flott hjemmeside. Her finnes ihfotmasjon om Arguineguin, oppskrifter og vakre arbeider som er produkter fra kursene dine. Ser at du fortsatt holder kurs. Det gleder meg. Nå er vi på plass i Patalavaca. Vi sees. Vennlig hilsen Gunnlaug og Arild


E-post:
Skrevet av Mette Helseth, 3. nov, 2017
Spennende bilder! Takk for titten 😊


E-post:
Hjemmeside: Trondheim
Skrevet av Britt Synøve, 21. jun, 2017
Hei Hans og Anne Grete. Håper dere har det bra. sender bare en lite sommerhilsen til dere.


E-post:
Skrevet av inger.Lise Färber, 12. apr, 2017
Hei .Hvordan går det har du fått opperasjon.Tenker på deg/dere.God påske.Håper du er påbeina igjen tilhøsten.Klem fra meg til dere 2.


E-post:
Skrevet av Dagfrid Buland, 18. mar, 2017
Hilsen fra Dagfrid og Solveig. God bedring. Hilser også til Anne Grethe


E-post:
Skrevet av Inger Lise Färber, 6. feb, 2017
Hei vennen min.Kan du sette meg opp på kurs den.13.Håper det går greit.Sender deg mld. På tlf.hvis det blir forandring.hvis du ikke hører noe så kommer jeg den 13.Klem hils Anne Grethe.Hilsen Inger Lise


E-post:
Skrevet av Inger Lise Färber, 18. nov, 2016
Hei Hans,Jeg venter til etter jul med kurs.Vi skal til Norge i jula dette året ,lenge siden vi har feiret jula hjemme.Så jeg sender deg beskjed når jeg er klar til å komme til deg.Stoor klem fra meg og hils Anne Grethe.


E-post:
Skrevet av Gunnlaug Bjerkli, 18. des, 2015
Den var kjempegod - din oppskrift på Cajun-torsk. Vi hadde med oss torsk fra Barentshavet, og nå fikk den smakfullt følge. Gjestene koste seg, og med avkjølt rosévin i glassene ble det et festmåltid. Vi sees i januar. Ønsker deg og Anne Grethe en riktig God Jul.


E-post:
Hjemmeside: Box 26 9615 Hammerfest
Skrevet av Reidar Lund, 25. okt, 2015
Hei. Har gått på et malerkurs hos deg i Tromsø for mange år siden,men har malt lite og tenker og ta et nytt kurs til vinteren. Kommer nedover i Januar. Når har du en ledig plass for meg.


E-post:
Skrevet av inger lise , 15. okt, 2015
Hei Hans og Anne Grethe.Håper dere har det bra.Nå må dere komme dere nedover her er det nydelig temp. HER har vært veldig varmt men nå er det levelig.Da sees vi vel snart håper jeg.


E-post:
Skrevet av Brit selvik larsen, 31. mai, 2015
Artig å finne igjenn siden din her. har lettet etter den lenge. Kommer vi nedover så skal jeg hvertfall prioritere å gå på malerkurs med deg. Det var så gøy. Kjempeartig.


E-post:
Hjemmeside: Remviksvingen 19 Ålesund 6010